החמרה במצב רפואי מספר חודשים לאחר תאונה

  • האם אפשר לתבוע נזק רפואי גם אם לא התייצבתי במיון?
    רחל | 13/11/2015 12:04

    לפני מספר חודשים התנגד בי נהג מאחור וקיבלתי מכה חזקה בעורף הימני. מחוסר ידיעה וממחשבה כי זה יעבור לא הלכתי למיון, אולם מאז אני מרגישה כאב בעורף ותחושה כאילו נמצא לי שם משהו. האם אפשר להיבדק עכשיו ולטעון לנזק גופני? יוער כי אני מרגישה שוני בין הערף הימני בו נחבטתי ובין העורף השמאלי.הדבר עולה ביתר שאת, כי בתביעה שתבעתי הנתבע בעצת חברת הביטוח מנסה למזער את עוצמת הפגיעה מאחור, אף כי הפגיעה גרמה לרכב שלי שהיה בעמידה ברמזור לשעוט קדימה.

    • החמרה במצב רפואי מספר חודשים לאחר תאונה
      עו"ד ערן אלזם | 15/11/2015 11:53

      רחל שלום,

      פנייה לקבלת טיפול רפואי רק לאחר מספר חודשים ממועד פגיעתך בתאונה, אכן עלולה להיות בעייתית עבורך בתביעה כנגד חברת הביטוח.

      יחד עם זאת, וחרף העובדה כי קיימת חשיבות רבה למספר החודשים שעברו מאז פגיעתך (לא מצויין בשאלתך), הרי שבוודאי תסכימי כי עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.

      אמליץ לך לפנות בהקדם לבדיקה רפואית, להדגיש כי מדובר בכאבים שהופיעו, כדברייך, מאז פגיעתך בתאונה, ולאחר מכן לפנות לעורך דין המתמחה בתאונת-דרכים לצורך בחינת המשך הטיפול.

      בברכת רפואה שלמה,

      עו"ד ערן אלזם
      מנהל פורום תאונות דרכים