נכות שאינה מתאונת דרכים והשפעה על ההליך המשפטי

  • ת"ד בעבודה איחוד נכויות
    חן | 15/10/2015 09:08

    מתקרב מועד ק. המשפט בתיק פלת״ד בעבודה, והנתבעת מבקשת לדחותו בטענה שהתיק מצוי בועדות רפואיות -צירוף נכויות (יש לתובעת תאונה בעבודה אחרת לא קשורה), יש ממש בטענה? הרי גם אם התגמול יגדל -זה לא קשור לתאונה שלנו,לא?(אציין כי התובעת כבר קבלה תגמולי מל״ל בגין בתאונה שלנו, 19%)

    • נכות שאינה מתאונת דרכים והשפעה על ההליך המשפטי
      עו"ד אריק ארביב | 15/10/2015 09:25

      חן שלום,

      קביעת הנכות הנוספת עלולה להשפיע גם על כושר עבודתה של הנפגעת, וכן זכויות נוספות אשר יש בהן בכדי להשפיע הסכומים שיפסקו בהליך אותו מנהלת התובעת.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים

      • היא הפסיקה לעבוד לגמרי
        חן | 15/10/2015 09:29

        החל מיום התאונה שלנו היא הפסיקה לעבוד לחלוטין (נשארה לה שנה לפנסיה היום), האם אתה לא ממליץ להתנגד?

        • המשך תשובה...
          עו"ד אריק ארביב | 15/10/2015 09:34

          אינני מכיר את התיק, כך שאין באפשרותי ליתן המלצה כיצד עליך לפעול. לשם כך יש לפנות לעו"ד המתמחה בתחום בכדי שיחליט כיצד לפעול.

          בכבוד רב,

          אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
          מנהל פורום תאונות דרכים