פלט שיחות של טלפון סלולרי

  • הוצאת פירוט שיחות
    רינת | 11/10/2015 12:23

     אני ואבי רוב הזמן נמצאים בסכסוך ולדעתי הוא מוציא פירוט שיחות שלי, איך אני יכולה לדעת?

    • פלט שיחות של טלפון סלולרי
      שמשון ג, משרד חקירות | 11/10/2015 13:30

      שלום רב,

      לא ניתן לדעת אם הוציאו פלט שיחות ללא בדיקה במאגרי המידע של חברת הסלולאר.
      הבדיקה לא ניתנת לביצוע ע"י פנייה שלך כלקוחה בחברה.

      לציין כי הוצאת פלט שיחות לטלפון שאינו בבעלות, הינה פעולה הגובלת בפליליים.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.