למה לא תבעת מזונות

  • בקשה להפטר שנתקלת כל הזמן בקושי מצד הנאמן
    אורית | 26/08/2015 09:57

    שלום רב אשתדל לקצר ככל שאוכל אבל אני באמת חייבת ייעוץ כי עורך הדין שלי לא זז ואני כבר מיואשת ואין לי כסף.
    חובות על שמי ושם הגרוש על סך 240000 לאחר בדיקות תביעות החוב שהנאמן נזכר לערוך אחרי 5 שנים.
    מוכרזת כבר ארבע שנים לאחר ששנה שילמתי 500 שח, כאשר הוכרזתי העלו את התשלום ל- 2000 שח לחודש. לגרוש יש איחוד תיקים והוא נישא בשנית לפני מס' ימים, בקופה יש צבירה של כ- 90000שח ממני בלבד. העו"ד הוציא בקשה להפטר אך מאחר והגרוש לא משלם מזונות מזה חצי שנה ולא תבעתי אותו הנאמן רוצה להעלות לי את הסכום ל- 3000 שח לחודש. מרוויחה 8000 שח מחזיקה שני ילדים 24/7 משלמת שכירות ומשלמת 2000 שח לחודש. מצבי הנפשי והפיסי לא טוב ואין בי כוחות נפש להתחיל סאגה של תביעות לאחר שהגרוש התחייב להתחיל לשלם בקביעות החל מחודש 10. לא קיבלתי עד עתה שום סכום ממנו כי לא עבד. הנאמן מחפש אותי בכל שלב אני כבר כמעט 6 שנים בסיפור הזה מתחילתו ועד עתה צריכה לדאוג לשני ילדים והעורך דין שלי לא מזיז את עצמו. אין לי כסף לשכור עורך דין אחר. מה אני יכולה לעשות? הרי הבנתי שהמערכת היום מנסה להוציא אנשים מהתהליך לאחר כמה שנים. אני כבר מיואשת מהחיים. אני סובלת מבעיות גב לוקחת כדורים נגד חרדות הכל העברתי לערוך הדין את כל האישורים לכך וכלום לא קורה אלא רק ההיפך הגרוע. החובות הם לבנקים.
    תודה על ההכוונה אם יש בכלל מה לעשות

    • למה לא תבעת מזונות
      עו"ד משה שרגא | 29/08/2015 22:07

      זה אכן נראה לא טוב