תואר שני במשפטים - מה נותן

  • לימודי תואר שני LL.M במשפט גלובלי-מסחרי
    ליאור | 18/08/2015 00:02

    אני תלמיד לתואר ראשון, ומתחיל באוקטובר את שנה ג'. במכללה שאני לומד בה פתחו מסלול של תואר שני במשפט גלובלי-מסחרי. אני יכול תוך להעמיס קורסים של תואר שני, וכך לסיים 4 שנים (במקום 3.5) עם 2 תארים. האם כזה תואר נותן לי "יתרון יחסי" בחוץ?

    • תואר שני במשפטים - מה נותן
      עו"ד זיו ביגלמן | 18/08/2015 00:30

      תראה תשובה ברורה וודאית אי אפשר לתת.
      תואר שני נותן בהחלט יתרון במגזר הציבורי כי יש משרות מסוימות שדורשות תואר שני.
      במגזר הפרטי שזה כולל את רוב המשרדים לא יתנו חשיבות יותר מידי גדולה לתואר שני כי רוב בעל המשרדים יודעים כי התואר פרקטית לא נותן יותר מידי וזה לא נותן באמת יותר כלים לבעל התואר שאפשר להתחשב בכך כיתרון על אחרים.

      במילים אחרות- למגזר הציבורי יש חשיבות לתואר שני, למגזר הפרטי אין כל כך חשיבות.