האם אפשר להיעזר בנערת פיתוי להוכחת בגידה ?

  • האם אפשר להשתמש בבחורה כניסיון לפיתוי
    שושי | 04/08/2015 11:58

    רציתי לדעת - האם אוכל להשתמש בחברה שלי שתנסה לפתות את בעלי וכךאוכל לעלות עליו אם הוא בוגד בי? אני לא רוצה לפנות לחוקר פרטי ואני רוצה לדעת אם מבחינת החוק זה בסדר

    • האם אפשר להיעזר בנערת פיתוי להוכחת בגידה ?
      שמשון ג, משרד חקירות | 04/08/2015 14:18

      שלום רב,

      לא רק שזה לא חוקי זה גם לא מוסרי ולא משקף מציאות.
      אין "בשיטה" הנ"ל ללמד על נאמנותו של בעלך.
      זאת לא בעיה גדולה להכשיל מישהו וכל אדם יכול למעוד בסיטואציה מסוימת ובעיתוי הנכון.

      העקרון המנחה צריך להיות תיעוד המציאות ומבלי להתערב בה.
      יש צורך לראות כיצד בעלך מתנהל באופן שגרתי ולא כשאת שולחת לו נערת פיתוי שתעשה הכל בשביל לגרום לו למעוד !

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.