תוכנת ריגול לטלפון נייד

  • אני חושבת שבעלי בוגד בי
    ירדן | 23/07/2015 17:32

    יש לי הרגשה שבעלי לא נאמן את רוב זמנו הוא מבלה לא איתי ולא בעבודה ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעקוב אחריו דרך הטלפון הנייד?
    ניסיתי לתפוס אותו עם חוקר פרטי וזה עלה לי הרבה כסף והמאמצים העלו חרס.

    • תוכנת ריגול לטלפון נייד
      שמשון ג, משרד חקירות | 24/07/2015 19:49

      שלום רב,
      מעקב ומעקב בלבד. זאת הדרך החוקית, הקצרה והזולה ביותר הקיימת.
      ע"מ לעקוב אחרי בעלך באמצעות תוכנת ריגול לטלפון הסלולרי שלו, את צריכה לפנות לגורמים עבריינים שעוסקים בתחום זה ולהסתבך בעבירה פלילית שדינה עד 5 שנות מאסר.
      אני מציע לך לא לפעול בדרך שאינה חוקית.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה
      שמשון ג שרותי חקירות

    • אני בבעיה דומה
      סימונה | 07/09/2015 09:14

      הי

      אני בבעיה דומה מצאת פתרון?

      אשמח לדבר גם באישי