כיצד להתקשר עם משרד חקירות

  • בדיקת מעסיק
    שבי | 12/07/2015 10:18

    שלום,
    עקב בדיקות רקע על העובדים שלי ובעייתיות בשתיים מהן הזמנתי חקירה פרטית שתבדוק האם יש ביניהם קשרים קודמים או קיימים ללא קשר לעבודה שלהם.
    אני מרגיש שמשרד החקירות לא נותן לי שקיפות מלאה והחקירה שהוזמנה לפני חודש עדיין נמשכת בלי שמציגים לי ממצאים כאלו או אחרים.
    כמו כן, אני ממשיך לשלם את עלות החקירה למרות שאני לא באמת יודע מה קורה.
    האם זה תקין? האם יכול להיות שהחקירה הסתיימה אבל ממשיכים לגבות ממני סתם?

    • כיצד להתקשר עם משרד חקירות
      שמשון ג, משרד חקירות | 12/07/2015 11:06

      שלום רב,

      אני מקווה כי פנית למשרד חקירות רשוי בעל רישיונת תקפים וכי במעמד הזמנת העבודה חתמתם על הסכם עבודה מסודר.

      חוק חוקרים פרטיים מחייב את בעל משרד החקירות לנהוג בשקיפות ולשמור על האינטרס של הלקוח.
      בכל מקרה בו אתה חש כי אינך מקבל את התמורה לכספך ו/או קיימות מחלוקות שונות, הייתי מציע לך להעלות את הדברים על הכתב ולהעבירם לבעל משרד החקירות על מנת שזה יוכל להשיב לך ולתת לך את המענה המקצועי מנקודת מבטו.
      כמו כן אתה רשאי לבקש ממשרד החקירות דו"ח ביניים ועדכון אודות ביצוע החקירות והממצאים שעלו עד כה.

      לידע כללי, יתכן וחקירת רקע תימשך מעבר לחודש ימים והכל תלוי בממצאים שעולים אגב ביצוע החקירה ופעולות המשך שנדרשות לשם השלמת החקירה.
      בנוסף, לא תמיד ניתן לשתף את הלקוח בכל מידע שמתקבל במהלך החקירה ובטרם נבדק לאשורו ונסתימו הבדיקות הקשורות בו.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.