המתנה למומחה רפואי בתאונת דרכים - מהו הזמן הסביר?

  • אחוזי נכות
    סיגל | 05/07/2015 16:54

    שלום,
    כבר חצי שנה שאני ממתינה לרופא כדי שיקבע לי אחוזי נכות.
    עוה"ד שמייצגת אותי בתיק תאונת הדרכים לא מעדכנת אותי ולא מיידעת אותי.
    האם המתנה של חצי שנה זה מקובל במקרה הזה? האם עוה"ד שלי לא אמורה להיות עם יד על הדופק בנושא?
    אודה לתשובתכם המלומדת

    • המתנה למומחה רפואי בתאונת דרכים - מהו הזמן הסביר?
      עו"ד חני דקל אלבז | 08/07/2015 22:22

      שלום. לצערי, לא ברור משאלתך באיזה שלב מצוי התיק - האם ההמתנה היא לבית המשפט שיחליט לעניין המינוי, האם ההמתנה היא לחברת הביטוח בניסיון פשרה או שמונה כבר מומחה וממתינים למועד בדיקה?!