האם ניתן לתבוע בנזקי גוף על ניצול ימי מחלה?

  • פיצוי על נזקי גוף בתאונת דרכים.
    דניאל | 22/06/2015 13:01

    עברתי תאונת דרכים, הגשתי תביעה מול הביטוח הלאומי התביעה נדחתה בגלל סטייה מנסיעה בדרך הרגילה לעבודה.

    הגשתי תביעה לחברת הביטוח,

    האם ניתן לדרוש מחברת ביטוח על כך שכל תקופה עד חזרה לעבודה הייתי בחופש מחלה וניצלתי את ימי המחלה?

    (המעביד שילם בעד חופש מחלה)

    ימי מחלה שנצברו לזכותי הייתי יכול לפדות בכסף.

    אני עובד במקום עבודה ולא ניצלתי את חופש המחלה במשך 3 שנים.

    • האם ניתן לתבוע בנזקי גוף על ניצול ימי מחלה?
      עו"ד חני דקל אלבז | 22/06/2015 21:43

      התשובה עקרונית הינה חיובית, אך יש להביא אישור לגבי המכסה שהיתה ומהו אומדנה הכספי. בהצלחה..