חקירות פרטיות בנושא נדל"ן

  • קרקע של ההורים
    ליהיא | 21/06/2015 10:46

    שלום,
    ההורים שלי נפטרו לפני כמה חודשים ועכשיו קיבלתי טלפון מקבלן שמעוניין לקנות קרקע שרשומה על שמם.
    מבדיקה שעשיתי בטאבו על אותה קרקע אכן מצוין שהבעלים הם אנשים ששמם הוא כשם ההורים שלי אבל לא מצון שום פרט אחר שיכול להוכיח שאכן מדובר בהורים שלי ולא באנשים אחרים ששמם זהה.
    האם משרד חקירות יוכל לברר זאת עבורי?

    • חקירות פרטיות בנושא נדל"ן
      שמשון ג, משרד חקירות | 21/06/2015 11:17

      שלום רב,

      משרד חקירות יכול להיות לך לעזר רב בנושא זה.
      ניתן לבצע חקירה ולבדוק את השתלשלות העברות הזכויות בנכס ולבדוק באם אכן קיים קשר בין הנכס לבני משפחתך.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.