מי אשם בתאונת דרכים ?

  • תאונת דרכים
    ירדן | 05/06/2015 10:41

    שלום, אתמול הייתי מוערבת בתאונה דרכים כאשר פגעתי ברכב שנסע בניגוד לחוקי התמרור.
    הייתי בכיכר שעל פי החוקים הנתיב הימני יכול להמשיך לסוע רק ישר והנתיב השמאלי ישר או שמאלה. הנהג בנתיב הימני פנה שמאלה וכך פגעתי בו כשבאתי להמשיך ישר. מי צודק?

    • מי אשם בתאונת דרכים ?
      עו"ד גיל קראוס | 09/06/2015 22:09

      ערב טוב,

      יש לבחון את הנסיבות לעומק אבל אם הנהג השני אכן עבר על חוקי התמרור ואת נהגת כדין אז האשמה מוטלת עליו.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד