חקירה פרטית אודות קשרי משפחה

  • חוזה מול הבן
    מנחם | 04/06/2015 14:26

    היי,
    אני בתהליכים לרכישת דירה, ההסכם נחתם לפני כמה שבועות אך לצערי לפני כשבוע הצד השני נפטר ועכשיו אני מתנהל מול בנו.
    הבחור שמציג את עצמו כבנו של הנפטר לא העביר את הבית על שמו (מילמל משהו על הוצאה לפועל) וטוען שאין לו אחים והוא היורש היחיד.
    האם חוקר פרטי יכול לוודא שאכן מדובר בבן כך שיש לו זכות חוקית על הבית ולא בנוכל שאין לו שום חזקה על הבית?
    בתודה מראש,
    מנחם

    • חקירה פרטית אודות קשרי משפחה
      שמשון ג, משרד חקירות | 04/06/2015 15:22

      שלום רב,

      משרד חקירות יכול בהחלט להיות לך לעזר רב ולבדוק אודות קשרי משפחה ובני משפחה.
      אני מציע לך לבדוק היטב מול מי אתה מתנהל ולא לסכן את ממונך.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.