נטרול הסיכונים הוא להערכתי בשלב הראשון

  • "גלגול" תביעה אל ספק שירותים
    V | 27/05/2015 18:31

    שלום רב,במצב בו אני כחברה מקבל שירותי תוכנה מספק (כאשר המוצר רובו ככולו תלוי באותם שירותים), ונוצר מצב בו הספק החל ב"שביתה איטלקית", סיטואצייה המובילה לתביעות כלפי החברה שלי מצד גורמים מולם אני חתום כנותן שירות... האם תמיד אוכל לתבוע/לצרף את הספק כצד ג'? במה העניין תלוי?.....  לתשובתך בהקדם אודה.....

    • נטרול הסיכונים הוא להערכתי בשלב הראשון
      ofer309 | 27/05/2015 20:12

      להיפגש עם סוכן ביטוח ולבחון אילו הגנות ביטוחיות קיימות בהמשך לרכוש פוליסות ביטוח מתאימות

      • מסכים, אבל לא זו הייתה השאלה....  לת
        V | 27/05/2015 20:18

    • מתי הספק אחראי לנזקים שגרם?
      עו"ד טלי קסלר | 07/06/2015 10:40

      צריך לקרוא את הסכם ההתקשרות ביניכם ולראות אם יש בו התייחסות לנושא האחריות של הספק. כעיקרון, אלא אם בהסכם נאמר אחרת, הספק אחראי לנזקים שגרם במעשים או מחדלים רשלניים שלו. פנה לעורך דין לקבלת ייעוץ.