ערעור על החלטת בית הדין הרבני.

  • הליך ותוצאות
    יהודה | 20/05/2015 12:35

    שלום מעוניין להגיש ערעור על החלטה שנתקבלה בביד הרבני בתל אביב
    1.האם אני חייב להגיש קודם כל בקשה לעיכוב ביצוע ופתיחת תיק בביד בתא או שאני יכול לגשת ישר לביהד הגדול ולפתוח שם תיק ערעור? האם אין אפשרות לערער על החלטה ללא הגשת ערעור או עיכוב ביצוע לביד המקומי?
    2. אם הערעור שלי לא יתקבל בביהד הגדול אפילו שקיים מקום לערער ולא מדובר בערעור סתמי - האם בית הדין יכול להעניש אותי או להטיל קנס רק בשל הערעור?
    תודה יהודה

    • ערעור על החלטת בית הדין הרבני.
      טו"ר יצחק עמרני | 28/05/2015 16:20

      שלום לך,

      א. ערעור אינו קשור לעיכוב ביצוע ההחלטה. אלו שני בקשות שונות. ערעור אליך להגיש לביה"ד הגדול תוך 30 יום מיום מתן ההחלטה. בקשה לעיכוב ביצוע אתה צריך להגיש קודם כל לביה"ד האזורי ואח"כ לביה"ד הגדול. קח בחשבון כי ייתכן וביה"ד הגדול יחייב אותך בערבות.

      ב. לא שכיח, אבל לפעמים כן.