האם מותר לפושט רגל לעשות שימוש בכרטיס דיירקט

  • כרטיס חיוב מידי דיירקט של בנק הדואר ופש"ר
    צחי | 04/05/2015 09:10

    שלום ץ

    חש ברשותי כרטיס דיירקט לחיוב מידי של בנק הדואר, שאין לו מסגרת אשראי, אין לו חיוב עתידי, לא ניתן לעשות תשלומים. יורד ישר משחשבון כאשר יש יתרה זמינה בזכות.

    השאלה שלי: אם החזקת כרטיס חיוב מסוג זה משפיעה ברעה על הליך פש"ר שלי.

    בנק הדואר וחברת אשראי אישרו הנפקת כרטיס זה.

    • האם מותר לפושט רגל לעשות שימוש בכרטיס דיירקט
      עו"ד טל פינק שליש | 06/05/2015 21:04

      בעיקרון אסור לעשות שימוש בכרטיסי אשראי.

      עם זאת, לגבי כרטיס דיירקט, הייתי מציעה לך להגיש בקשה לבית המשפט ולפרט את מהות הכרטיס.

      מניסיוני, בקשות כאלו מאושרות ללא בעיות.

      טל פינק שליש, עו"ד