רק אוסיף -

  • שאלה על תואר במשפטים וחשבונאות
    יניב | 14/04/2015 13:15

    שלום וברכה,

    נרשמתי כבר ללימודי משפטים וחשבונאות בעברית לשנה הבאה, ויש לי שאלה מאד ספציפית.

    איזה ערך מוסף, אם בכלל, יש לתואר בחשבונאות למי שרואה את עתידו כעו"ד ולא כרואה חשבון? אם יש קשר לסוג עורך הדין המדובר, מה שסביר שיש, אשמח לפירוט בתשובה.

    תודה רבה, וישר כח!

    • רק אוסיף -
      יניב | 14/04/2015 13:37

      מכיוון שאני רוצה תשובה רצינית, אם אין לך את הכלים לענות לי על השאלה מכיוון שאתה עוסק בתחומים אחרים במשפט, אשמח אם תוכל להפנות אותי לפורום המתאים או אפילו לעו"ד ספציפי בפורום כלשהו, שלדעתך יוכל לדעת יותר על שאלתי.
      תודה רבה לך.

      • עו"ד ורו"ח יתרונות
        עו"ד זיו ביגלמן | 19/04/2015 23:19

        ראשית אכן איני עוסק כלל בתחום כלכלי. אני עוסק אך ורק בנזיקין וגם מתמקד בנזקי רכוש.

        לגבי שאלת התשובה מאוד פשוטה, להיות רו"ח ועו"ד מפריד אותך לבין 45,000 אלף עורכי דין נוספים שהם לא עו"ד ורו"ח.

        יש המון משרות שפתוחות רק לעורכי דין שיש להם רקע כלכלי, במיוחד בתחום המסחרי-שוק ההון וכו'

        אם אתה רוצה לקבל פרטים נוספים אתה יכול אולי לפנות למנהלי פורום של דיני מיסים כאן באתר ואולי הם יהיו מוכנים להיכנס ליותר פרטים.

        שוב, כמובן שהדבר נותן לך יתרון עצום ופותח לך המון דלתות ולא מדובר בקלישאות.