נזקי פח - האם אשתי יכולה להעיד לטובתי?

  • תאונת בין שתי מכוניות
    ארתור | 05/04/2015 19:25

    הייתי מעורב לפני שנתיים בתאונה אני עמדתי ליפני כיכר והבאתי זכות לרכב שהיה בכיכר ורכב שהיה מאחורי נכנס בי הבנאדם לא מודה ועכשיו פתאום הוא אומר שאני עשיתי רוורס ונכנסתי בו הבנאדם משקר
    הגשתי תביעה בתביעות קטנות הנזק הוא קטן 3000 אלף שקל אבל הבנאדם משקר בכל הפרטים שקרוא פתאום הוא אומר שיש לו עדים שהיוא איתו באוטו אבל לא היה איתו אף אחד ברכב. איתי ברכב היתה אישתי האם היא היכולה להיות עדה שלי? ועוד הבנאדם לא רצה בהתחלה להביא לי את הפרטים של הביטוח שלו אז התקשרתי למשטרה כשזה קרה וכשהייתי איתם על הקו הם אמרו לי לבוא לתחנה ולהגיש תלונה אחרי שניתקתי הוא הסכים להביא ליא את הפרטים שלו האם אפשרי להשיג הקלטה של מוקד 100 והאם זה יעזור לי מה אני אמור לעשות תודה על העזרה .

    • נזקי פח - האם אשתי יכולה להעיד לטובתי?
      עו"ד אריק ארביב | 12/04/2015 15:26

      ארתור שלום,

      אשתך בהחלט יכולה להיות עדה מטעמך (ובית המשפט יחליט איזה משקל לתת לעדותה). באשר להגשת הקלטת השיחה עם המשטרה כעדות - לדעתי אין כל חשיבות לצירוף ראיה זו, היות ובסופו של יום בית המשפט בודק מי אשם בתאונה והוכיח שהיה בין הצדדים באשר למסירת הפרטים, אשר כאמור נמסרו לך בסופו של יום, איננו רלבנטי.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים.