חשוב שתמסור יותר פרטים

  • רווח 10% בחודש
    ברי | 20/03/2015 14:50

    שלום אפשר להציע לחברים פה השקעה בחברה?

    • חשוב שתמסור יותר פרטים
      ofer309 | 21/03/2015 05:35

      רב הנסתר על הנגלה

      • רווח 10% בחודש  לת
        ברי | 21/03/2015 14:22

        • אתה מוכן לערוב לי ולהתחייב בנזיקין אם לא יתממש
          ofer309 | 22/03/2015 06:25

          השאלה בכותרת עושה את ההבדל בין אמונות /דיעות לעובדות מוצקות. כי אחרי הכל חצאי אמיתות - שקרים שלמים בנוסף
          לא טעה מי שקבע לשקר אין רגליים.
          אין בעיה להשתמש בכותרת מפוצצת בתנאי שהיא האמת הצרופה לא כאשר מבטיחים הבטחות שווא לעם ישראל בתקווה לצוד פראיירים בתהילים קטז פסוק ו נכתב "שֹׁמֵר פְּתָאיִם ה', דַּלּוֹתִי וְלִי יְהוֹשִׁיעַ" המשפט מבטא את ענוותו של המשורר, הרואה בעצמו פתי. הוא מודה שהתפתה ועשה מעשה מסוכן, ובכל-זאת ה' שמר עליו והושיע אותו.

          • ברי
            ברי | 22/03/2015 09:37

            אתה ממש לא חייב להשקיע.איש איש באומנתו יחיה.אני ועוד חברים רבים מרווחים ונהנים ותשואה גבוה.

    • הצעות לגולשים
      עו"ד טלי קסלר | 23/03/2015 19:37

      האמת שלא. הפורום נועד למתן מענה לשאלות משפטיות בנושא יזמות עסקית ולא למטרות אחרות.