הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

דרישות מפונדקאית בהליך בישראל

  • מעוניינת להיות פונדקאית
    פונדקאית לעתיד | 15/03/2015 16:59

    שלום לעו"ד הנכבד, אני מעוניינת להיות פונדקאית ויש לי מס' שאלות.
    1. האם אתה יכול לפרסם טיוטא של חוזה בין הפונדקאית לבין הסוכנות או לפחות לרשום את הסעיפים המרכזיים?
    2. בתור פונדקאית במהלך ההליך, איזה ביטוח עושים?
    3. לאחר סיום ההליך, במידה ואני מחליטה שאני רוצה להיות פונדקאית פעם נוספת אני מחויבת לאותה סוכנות?
    4. מהם התשלומים שאני זכאית לקבל (מעבר לזכויות שמגיעות לי מהביטוח הלאומי)?

    • דרישות מפונדקאית בהליך בישראל
      עו"ד מתן חודורוב | 15/03/2015 19:01

      שלום רב,

      1. במידה ותרצי לשמש כפונדקאית תהי זכאית לקבלת ייצוג משפטי ואז תוצג בפניך טיוטא של חוזה פונדקאות, עליה תנהלי מול ההורים המיועדים משא ומתן.

      2. יש לעשות ביטוח חיים וניתן להוסיף ביטוחים משלימים נוספים.

      3. אין מחויבות לאותה סוכנות פונדקאות.

      4. עניין התשלומים גם הוא מוסדר בחוזה הפונדקאות ונתון בחלקו למשא ומתן.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום פונדקאות