הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

פונדקאות ובאיזה בית חולים ללדת

  • לידה בבי"ח
    אפרת | 08/02/2015 16:55

    שלום,
    אני אם פונדקאית בחודש השמיני ועכשיו אני וההורים המיועדים מתלבטים באיזה בי"ח ללדת.
    יש בי"ח שהמליצו לי החברות שלי והוא נשמע לי טוב, אולם, ההורים המיועדים מעוניינים שאלד בביה"ח שבו הייתה לי את הלידה הראשונה ועברתי חוויה מאוד קשה שם.
    האם אני מחויבת ללדת איפה שההורים רוצים שאלד? אני מבינה שזה הילד שלהם אבל כ"כ לא הייתי מרוצה מביה"ח הזה בלידה הראשונה ואני לא מעוניינת שהעניין יחזור על עצמו גם פה.

    • פונדקאות ובאיזה בית חולים ללדת
      עו״ד מתן חודורוב | 10/02/2015 06:11

      אפרת שלום,

      מה שלומך?

      מערכת היחסים החוזית שלכם אמורה להיות מוסדרת בהסכם הפונדקאות, אשר אושר על ידי וועדת האישורים.

      ככל שהסוגיה הספציפית לא מוסדרת שם, אמור להיות מוסדר מנגנון כלשהו לטיפול בחילוקי דעות בין הצדדים.

      בכל מקרה הייתי ממליץ לך לשבת ולשוחח עם ההורים המיועדים ולהסביר להם בהרחבה את החששות שלך נוכח החוויה הקשה שעברת. אני מקווה שתוכלו הגיע להבנות לאחר שיחה זו.

      אשמח לסייע בהמשך,

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום פונדקאות