נזקי גוף ורכב

  • נזקי גוף ורכב
    שי | 03/02/2015 17:03

    לפני שנתיים נהגת שלא שמה לב, גרמה לרכב שלי להידרדר לתוך תעלה אבל הנזקים שלו הם סבירים.
    לנהגת היה חובה וצד ג' ולי היה רק ביטוח חובה ובזמנו הגשתי תביעה לביטוח שלה על הנזק הבריאותי שנגרם לי (אני מפחד לנהוג ומאז אני סובל מלחץ דם גבוה מאוד).
    עכשיו אני גם רוצה להגיש תביעה על הנזקים שנגרמו לאוטו שלי בבימ"ש לתביעות קטנות. האם זה אפשרי?

    • נזקי גוף ורכב

      תביעת ביטוח מתיישנת לאחר 3 שנים מיום האירוע כל עוד לא עברו 3 שנים אתה יכול לתבוע

    • תביעת גוף ורכוש
      עו"ד חני דקל אלבז | 09/02/2015 21:33

      ראשית, אין קשר בין תביעות גוף ורכוש, אך יש לבחון את כתב התביעה אשר הגשת בעבר בגין נזקי הגוף - האם כולל בחובו גם נזקי רכוש... לגבי ההתיישנות - לאור העובדה כי מדובר בתביעת נזיקין, ההתיישנות היא 7 שנים. בהצלחה...