הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

פונדקאות בארץ או בחו״ל

  • פונדקאות להורים
    דני | 27/01/2015 17:06

    ערב טוב,
    לי ולאישתי יש כבר ילד אך עם זאת למרות שאישתי נכנסה פעמיים להיריון היא הפילה כל פעם במהלך השליש הראשון.
    אנחנו חושבים לפנות לפונדקאות, האם קיימת אפשרות שיסרבו לנו בגלל שאנחנו כבר הורים?
    האם אתה ממליץ על המסלול בחו"ל או בארץ?

    • פונדקאות בארץ או בחו״ל
      עו״ד מתן חודורוב | 28/01/2015 07:32

      דני שלום,

      מה שלומכם?

      עליכם לפנות לוועדה לקבלת אישור עקרוני לביצוע ההליך. לצורך קבלת אישור זה יש להביא, בין היתר, מסמכים רפואיים המאבחנים את הבעיות הרפואיות הקיימות בעניינכם.

      נכון למצב המשפטי כיום אין בעיה לבצע הליך פונדקאות בארץ ו/או בחו״ל גם אם יש לכן ילד.

      לעניין מסלול פונדקאות בארץ או בחו״ל  - יש המון יתרונות וחסרונות לכל מסלול.

      אתם מוזמנים לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת וימסר לכם כל המידע הנדרש.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום פונדקאות