תאונה ללא ביטוח

  • תאונה ללא ביטוח
    אקי | 25/01/2015 17:01

    שלום,
    לפני כמה שבועות מישהו נכנס בי מאחורה עם הרכב שלו.
    לי לא קרה כלום אבל לרכב נגרם נזק גדול מאחורה.
    כשיצאתי להחליף איתו פרטים הסתבר שהוא בלי רישיון והרכב הוא ללא ביטוח חובה וללא צד ג'.
    את מי אני אוכל לתבוע כדי שישלם לי על תיקון הרכב כי התאונה אינה באשמתי ואני לא ומכן לשאת בכל התשלומים מכיסי.

    • תאונה ללא ביטוח
      בכור | 26/01/2015 09:06

      אתה יכול לתבוע את הנהג שפגע בך

    • תאונה ללא ביטוח
      עו"ד יקי רנד | 27/01/2015 09:50

      בראש ובראשונה תוכל לתבוע את נהג הרכב שפגע בך. יש לבחון האם ניתן לערב גורמים נוספים, כגון מעבידו של הנהג ו/או מתיר השימוש ברכב.