יש לי רעיון

  • הוצאת רעיון לפועל
    רועי | 19/01/2015 08:32

    אני יודע שזו שאלה פשטנית מידי אבל מדובר במשהו פשוט ואין לי מושג איך להתחיל לבדוק.

    יש לי רעיון ליצור של חלק מסויים.
    מדובר במשהו מאוד פשוט שיכול להיות מפלסטיק.
    מעריך שעלות היצור שלו היא פחות משקל ליחדיה ביצור סידרתי.
    עד כמה שראיתי אין כזה דבר וזה יכול להיות משהו שימכר בזול בכמויות גדולות.

    עכשיו מתחילות השאלות הקשות:
    1. למי פונים עם זה?
    2. יש בכלל טעם להתחיל כי זה משהו שכל יצרן סיני יוכל לחקות בלי שום בעיה אז אולי לא שווה להתחיל בכלל?

    יש חברות בארץ שמתעסקות בלהוציא לפעול רעיונות כאלו?

    תודה.

    • יש לי רעיון
      ofer309 | 20/01/2015 06:56

      אחד את שתי הרעיונות כלומר יצר את אותו החלק בסין ותתמקד במכירתו בישראל יש מלא ישראלים שיש להם נציגויות גם בארץ וגם בסין תן להם דוגמא וקבל הצעת מחיר לייצור כל כמות שתרצה

      • יש דוגמאות קונקרטיות?
        רועי | 20/01/2015 07:09

        חברות עם נציגות פה ובסין?

        אני בספק אם אוכל להתעסק עם זה לבד (ליצור מודל לבד, לדבר עם מפעל בסין, לייבא לארץ, למכור). זה דורש המון לימוד, לפתוח עסק וכו'.

        הייתי מעדיף לחבור למישהו שעושה את זה ויוכל לעשות זאת גם עבורי (כמובן בתמורה לאחוזים, תשלום מראש וכו').

        • גגל חברות ישראליות בסין או
          ofer309 | 20/01/2015 07:20

          סחר ישראל סין תופתע מהתוצאות שתעלה ותתחיל לקבוע פגישות

    • מימוש רעיון עם פוטנציאל
      עו"ד טלי קסלר | 04/02/2015 22:59

      מומלץ לחבור למישהו שכבר עשה זאת והצליח. עדיף לחלוק באחוזים אבל מעוגה יותר גדולה...
      צריך לברר באמצעות בעלי מקצוע (עורכי דין ורו״ח) אם יש מלקוחותיהם מישהו כזה, לנסות לקבל המלצות עד שתמצא את האדם המתאים - שגם יוכל להוציא את הרעיון לפועל וגם שתיסתדרו ביניכם.