הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

פונדקאית נשואה

  • אישה נשואה לא יכולה להיות פונדקאית??
    מיקי | 15/01/2015 17:49

    שלום,
    יש לי חברה שמחפשת אם פונדקאית והצעתי לה לעשות את זה בשבילה (אני בריאה, באופן מוזר לא סובלת בהריונות ויש לי 2 ילדים בריאים).
    היא אמרה לי שהיא מעריכה את ההצעה אבל היא שמעה שאישה נשואה לא יכולה להיות פונדקאית.
    שיטוט באינטרנט העלה חרס והיה מידע שסתר את עצמו.
    האם באמת אישה נשואה לא יכולה להיות פונדקאית?
    מה הרציונל מאחורי הדרישה המוזרה הזו?

    • פונדקאית נשואה
      עו״ד מתן חודורוב | 16/01/2015 19:24

      מיקי שלום,

      בנסיבות מיוחדות רשאית הועדה לאשר התקשרות עם פונדקאית שהיא אישה נשואה, אם הוכח כי לא עלה בידי ההורים המיועדים, במאמץ סביר, להתקשר בהסכם פונדקאות ֿעם אם נושאת שאיננה נשואה.

      אשמח לסייע בהמשך,

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו״ד