הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

פיקוח על פונדקאיות בהליך

  • פיקוח על פונדקאיות
    ששי | 14/12/2014 17:11

    שלום,
    האם יש גוף שתפקידו לפקח על הפונדקאיות (בהנחה והן מתאימות להיות פונדקאיות מבחינת התנאים המקדימים) שהוצמדו לזוג הורים?
    כשאני שואל על פיקוח אני מתכוון לוודא שהפונדקאית עושה הכל כדי לשמור על העובר ולא מעשנת או שותה אלכוהול..

    • פיקוח על פונדקאיות בהליך
      עו"ד מתן חודורוב | 15/12/2014 09:53

      ששי שלום,

      מה שלומך?

      אין גוף כזה (:

      באופן עקרוני הפיקוח על הפונדקאית נעשה בשני מישורים; האחד, באמצעות התניות בחוזה הפונדקאות; השני, באמצעות הרופא המלווה.

      למרות האמור בוודאי שאין אפשרות לפקח בצורה הרמטית שהפונדקאית לא מעשנת ו/או לא שותה אלכוהול.

      אשמח לסייע בהמשך,

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום פונדקאות