נסיעת עסקים לחו״ל - האם מוכרת לצורכי מס?

  • טיסה לתערוכה וכל המשתמע מזה אשמח לקבל קצת מושג
    גיל | 13/12/2014 15:28

    שלום יש לי עסק לניקיון בתחום החלונות

    סיימתי עכשיו קורס מנהל עסקים שיווק ופרסום

    ובין כל הדברים שלימדו והסבירו לנו היה חלק מענין וזה לגבי החזרים מלאים ומוכרים לצורכי הגדלת הכנסה של תערוכות בחו"ל  טיסה+ מלון הוצאה מוכרת 100% ולינה עד 250 דולר ללילה והיו כל מיני פרטים קטנים עד יום ומ יום שצריך להוסיף כסף גם עלויות מחייה בזמן השהות בחול

    ורציתי להבין מה עלי לעשות כדי לדעת שאכן תיהיה לי אפשרות לקבל החזרים מלאים.

    היום נכנסתי ונרשמתי לדף ארועים שמתעסק נטו בתחום שאני עובד והם מקיימים תערוכות  ב 5 ערים גדולות בעולם.

    נרשמתי ובקשתי לנסות להבין מהם עלויות הרשמה מה מקבלים ומה עלי להביא.

    אשמח לדעת ממנהל הפורום מה עלי להציג/להגיש ליועצת מס שמנהלת את התחום החשבונאי שלי ? לנסות להבין סדרי עלויות הרי בסופו של דבר אני אמור לשלם תחילה את הטיסות +לינה+מחייה בכמה הימים שאני נמצא שם . זה כסף שיוצא מהכיס שלי . איך אני מקבל את ההחזרים שקראתי (והם עדכניים לשנה זו )

    אשמח לדעת ולהבין כל דבר שיכול לעזור לי להבין ולחסוך ולקבל מהר .

    תודה רבה

    • נסיעת עסקים לחו״ל - האם מוכרת לצורכי מס?
      עו"ד טלי קסלר | 17/12/2014 11:46

      את כל השאלות שאת שואלת את צריכה להפנות ליועץ המס שלך. את צריכה לספק לו את האינפורמציה וכל המסמכים שהוא מבקש. הוא אמור להסביר לך מראש מה בדיוק מוכר לצורכי מס ובאיזה אופן. בהצלחה!