כיצד בית הדין שולח זימון לדיון לצדדים?

  • שאלה
    א | 01/12/2014 13:32

    שלום,
    כיצד בית הדין שולח זימון לדיון לצדדים ? בדואר רשום ואישור מסירה?
    במידה ואחד הצדדים לא קיבל את הזימון ונודע לו שבאישור מסירה מופיעה חתימה שאינה שלו בכלל והוא בכלל לא קיבל את הזימון אליו ולכן לא ידע עליו ? (האם ניתן לתבוע בתביעות קטנות את החברה שביצעה את המשלוח ואם כן בכמה לתבוע כולל עוגמת נפש ?)

    • כיצד בית הדין שולח זימון לדיון לצדדים?
      טו"ר יצחק עמרני | 01/12/2014 15:02

      ע"י חברת UPS. לא שייך לתבוע את החברה כי היא מוודא באמצעות ת.ז שמי שאליו מיועד הזימון, הוא זה שקיבל אותו.

      • אבל
        א | 01/12/2014 16:01

        אבל באישור מסירה יש חתימה שהיא לא של הצד שהיה אמור לקבל.הצד לא קיבל את הזימון.באותו יום היה מחוץ לעיר בכלל???

        • שאלה דחופה
          א | 02/12/2014 12:41

          אשמח לתגובתך בהקדם

          • כנראה מישהו חתם בשמך, או זייף את החתימה שלך.  לת
            טו"ר יצחק עמרני | 02/12/2014 13:46

            • שאלה
              א | 02/12/2014 15:29

              ראשית זה לא לגביי. אני רק מנסה לעזור למישהי שפנתה אליי. שנית אם מסתבר שמישהו שגר עימה חתם זה בסדר? בכל אופן ביררתי עימה ואף אחד לא חתם בשמה וככל הנראה חתימתה זוייפה.

              • אבל על מה כל העניין?
                טו"ר יצחק עמרני | 02/12/2014 16:16

                א. אם מישהו מבני ביתה חתם זה תופס.
                אבל אני לא יורד לסוף דעתך, סביב מה כל הנושא? האם פסקו לה הוצאות והיא רוצה לערער על זה?

                • תשובה
                  א | 02/12/2014 16:40

                  ראשית כל תודה רבה על תגובתך ועזרתך.
                  שנית בהמשך לשאלתך. היא נאלצה לנסוע עד לבית הדין שזה מחוץ לעיר בתחבורה ציבורית להפסיד יום עבודה להגיש בקשה בעצמה לביטול הצו. זה לא עזר ואז נאלצה לשלם לעו"ד שייצג אותה אותה ושיגיש בקשה לביטול צו ההבאה. זה גרם לה גם המון עוגמת נפש תסכול טרטור וצער.

                • ועוד
                  א | 02/12/2014 16:43

                  צו ההבאה היה כרוך בערבות של 5000 ש"ח. בעקבות הבקשה הצו לא בוטל  אלא סך הערבות הופחת. היא רוצה לתבוע על כל זה את חברת UPS. האם יש סיכוי ממשי במקרה דנן?

                  • לא ניראה לי  לת
                    טו"ר יצחק עמרני | 02/12/2014 16:45