נא לפנות לפורום בתי משפט באתר

  • חקירת קטינים בבית משפט
    תובעת | 27/11/2014 09:57

    שלום רב,
    ברצוני לשאול לגבי חקירת קטינים בבית משפט במסגרת הליך תאונת דרכים.

    חברה שלי תבעה את קרנית בבית משפט ( פגע וברח) לאור הנזקים שגנרמו לביתה הקטינה שהינה בת 11 במועד התאונה.
    כעת התיק קבוע לדיון הוכחות ואודה לתשובתכם על השאלות הבאות :
    האם ניתן לחקור את ביתה בת 11 לעניין נסיבות התאונה ?
    האם יש צורך להכין תצהיר עדות ראשית של הקטינה, האם זה תופס בכלל או פשוט היא מגיעה לבית משפט להעיד ?

    בנוסף, ישנו צורך להזמין אחת המורות והמנהלת בבית ספר , איך עושים זאת ? האם יש להגיש בקשה לזמנם לדיון או לבקש מהם תצהיר, ביקשתי הם לא הסכימו, מהי הפרוצדורה הנכונה והמשפטית לבקש מהם לתת עדות בבית משפט.
    בנוסף בני דודים של הקטינה שהם באותו גיל גם עדים, אפשר להכין תצהיר לגביהם או פשוט שיבואו לבית משפט להעיד מכיוון שמדובר בקטינים.

    סליחה אם הכל מבולבל אך אודה לתשובתכם הדחופה

    תודה מראש על העזרה

    • נא לפנות לפורום בתי משפט באתר  לת
      עו"ד יקי רנד | 30/11/2014 17:25