נא לפנות לפורום תעבורה

  • כתב אישום בגין תאונת דרכים - נהיגה בקלות ראש
    אירינה | 26/11/2014 13:45

    שלום רב,
    לאחר תאונה קשה בחודש אפריל השנה הוגש נגדי כתב אישום הכולל 3 סעיפים: 68 + 38 ותקנה 21
    אני הייתי הנהגת והנפגע היחיד בתאונה. אני לא זוכרת את פרטי האירוע וככל הנראה מדובר באודן הכרה הזמן הנהיגה לשניות ספורות וכאשר חזרתי לעצמי ראיתי לפני מעקה בטיחות וסטטי שמאלה ונכנסתי במעקה בטון והתהפכתי מס' פעמים. צוות הפאראמדיקים אשר הגיעו למקום מצאו אותי בהכרה אך מבולבלת ושוקעת מדי פעם, עם חבלות של ממש והעברתי לבית חולים. עברתי מספר ניתוחים פלסטיים בפנים וביד כתוצאה מהתאונה ושברים.
     מה יכול להיות העונש המקסימלי שאקבל? האם אני חייבת לקחת עו"ד או יש סיכוי להגנה עצמית ומה אליי לעשות אם כן.
    אודה לתשובתכם

    • נא לפנות לפורום תעבורה  לת
      עו"ד חני דקל אלבז | 26/11/2014 19:07