הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

האם ניתן לעשות הפריה חוץ גופית בארץ עם תרומת ביצית

  • תרומת ביצית בארץ
    מוניקה | 18/11/2014 17:11

    שלום,
    אני ובעלי מעוניינים לעשות הפריה חוץ גופית בארץ ועקב בעיה אישית שלי אנחנו צריכים תרומת ביצית.
    האם זה קיים בארץ? איך עובד התהליך?
    יום טוב

    • האם ניתן לעשות הפריה חוץ גופית בארץ עם תרומת ביצית
      עו"ד מתן חודורוב | 19/11/2014 07:39

      מוניקה שלום,

      חוק תרומת ביציות מסדיר את הזכויות של התורמות והנתרמות בסוגיה שעולה בשאלתך.

      החוק מתיר תרומת ביצית לאישה עד גיל מסוים הסובלת מבעיות פוריות ואינה מסוגלת להיכנס להריון באופן טבעי. בארץ החוק מכיל שורה של הגבלות על התורמת והנתרמת והתרומה כפופה לאישור מוועדת האישורים.

      אשמח לסייע בהמשך,

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום פונדקאות