זמן המתנה לעמדתה של חב' הביטוח

  • הצעת פשרה מטעם בית המשפט
    אורי | 18/11/2014 16:47

    שלום רב, לפני כ -4 שנים עברתי תאונת דרכים כהולך רגל. נותחתי בירך ונקבע אחוז בכות. הוגשה תביעה בבית משפט השלום. לפני כחודשיים וחצי הוצעה פשרה לא גבוהה יש לציין. נעניתי בחיוב רק שחברת הביטוח עדיין לא הגיבה. במעמד הצעת הפשרה נקבע קדם משפט נוסף כ 4.5 חודשים אחרי. לדעתי חברת הביטוח אינה מתכוונת להגיב או שתחכה עד לדיון ושם תסרב או שתציע משהו נמוך יותר וככה תמשוך זמן.  אשמח לדעתך בנושא. האם אתה חושב שתקופה של חודשיים וחצי היא תקופת המתנה סבירה? האם היית מגיש תצהירים או ממתין? תודה רבה

    • זמן המתנה לעמדתה של חב' הביטוח
      עו"ד יקי רנד | 19/11/2014 15:28

      בהחלט תקופת המתנה סבירה, אך יתכן וניתן להגיש הודעה לבית המשפט בנושא, טרם הגשת התצהירים.

      • הצעת פשרה מטעם בית המשפט
        אורי | 19/11/2014 18:47

        תודה רבה על התייחסותך.
        לא פניתי לשופט בכדי לא להפגין חולשה... כך הומלץ לי...
        עד מתי לדעתך כדאי להמתין, מהו זמן סביר?
        מה יכולה להיות סיבה מספקת מבחינתם להתעכב?
        תודה על חוות דעתך הנוספת.