נא לפנות לפורום בתי משפט

  • תביעה
    עדי | 04/11/2014 06:34

    קיימת תביעה ת.ד .לפני התאונה קיבלתי קיצבת נכות כללית מלאה.עכשיו ביטוח לאומי התעוררו וטוענים שהנכות נגרמה מהתאונה ורוצים להטיל את הקיצבה מיום התאונה על חברת הביטוח.הם מבקשים להצטרף לתביעה לצורך מיצוי זכות השיבוב ובהתאם לחוק 328

    הם ביקשו אישור מהשני הצדדים להתיר עיון בתיק.

    האם חייבים להתיר להם מבחינת החוק או אפשר להתנגד?

    כמה זמן לוקח התהליך הזה?האם הוא יכול לסבך את התיק?האם זה הליך שנקבע עי דיונים ארוכי טווח בבית משפט?

    • נא לפנות לפורום בתי משפט  לת
      עו"ד חני דקל אלבז | 04/11/2014 09:11

    • המשך /לעו"ד ארביב
      עדי | 04/11/2014 09:23

      אשמח. לקבל תגובתך המקצועית