נזקי גוף - האם לנהל משא ומתן או להגיש תביעה

  • נזק גוף
    אםם | 02/11/2014 13:46

    שלום,
    נפגעתי כנוסע ברכב מבוטח, בתאונת דרכים  עצמית, האם מגיע לי פיצוי ? האם אוכל לפנות לחברת ביטוח או שעלי להגיש תביעה ישר לבית המשפט ללא פנייה לחברת הביטוח ?

    • נזקי גוף - האם לנהל משא ומתן או להגיש תביעה
      עו"ד אריק ארביב | 02/11/2014 14:48

      שלום רב,

      הינך זכאי לפיצויי בהנחה ונגרם לך נזק גוף (לעניין זה גם ביקור בבית החולים/קופת החולים מהווה נזק גוף).

      אני ממליץ לך תחילה לפנות לחברת הביטוח ולנהל עמה משא ומתן בניסיון להביא את העניין לסיום מחוץ לכותלי בית המשפט. היה ולא הגעתם את עמק השווה, דלתות בית המשפט תמיד (7 שנים התיישנות) פתוחות בפנייך.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים