עורך דין לסטארט אפ

  • אם אילו עורכי דין עליי להוועץ? לצורך הקמת סטארט אפ
    יזם צעיר | 14/10/2014 17:34

    שלום רב,

    אם אילו עורכי דין ובאילו נושאים עלי להוועץ לצורך הקמת סטארט אפ?
    עורך דין במתעסק בדיני עבודה/דיני חברות ? מה עוד ?

    • עורך דין לסטארט אפ
      עמית | 14/10/2014 21:45

      שלום רב,

      מבין התחומים שהזכרת, התחום הקרוב ביותר הוא דיני חברות.
      יחד עם זאת, ישנם עורכי דין המתמחים ספציפית בתחום ההייטק, ובפרט בייצוג חברות סטארט אפ. הכי טוב להתייעץ עם עורך דין שכזה.
      במידת הצורך, אתה מוזמן ליצור איתי קשר (באמצעות השם שלי בלינקדאין).

      בברכה,
      עמית זוכמן, עו"ד

      • איזה מן תשובה זאת? אני שואל איזה תחומים משפטיים
        ג | 18/10/2014 21:07

        איזה תחומים משפטיים עליי לדעת.

        למשל,
        דיני עבודה
        דיני חברות
        ועוד..

        את זה אני שואל אותך כעורך דין עם איזה סוגי עורכי דין אני צריך להוועץ.

        • תחומים משפטיים
          עמית | 19/10/2014 00:09

          שלום רב,

          ישנו תחום משפטי הנקרא "הייטק". עם ערוך דין כזה אתה צריך להתייעץ.
          אם בכל זאת אתה רוצה לנסות להיכנס לקטגוריות של העולם הישן, אתה בהחלט תזדקק לעורך דין המבין בדיני חברות, דיני עבודה, קנין רוחני (רשיונות תוכנה, וכד'), מימון, ניירות ערך (אופציות, אג"חים, מניות), דיני מיסים, וסליחה אם שכחתי עוד כמה.