קביעת אחוזי נכות

  • אחוזי נכות - טוב או רע?
    פרטי | 27/09/2014 10:34

    שלום,
    לפני כשנה עברתי תאונת דרכים. עורך הדין שלי מבקש לשלוח אותי למומחה על מנת שיקבע לי אחוזי נכות. האם יש חשש שקביעת אחוז נכות תשפיע על המשך העסקתי במקום העבודה ו/או תפגע בסיכויי קבלה עתידיים למשרה?

    • קביעת אחוזי נכות
      עו"ד אריק ארביב | 28/09/2014 16:28

      שלום,

      אינני יודע במה אתה עוסק, כך שאין באפשרותי לענות על שאלתך בצורה מדויקת. אני מציע לך להפנות שאלתך לעורך הדין שלך.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים