הסדר?

  • דנה
    דנה | 10/09/2014 00:56

    לא יודעת אם אני פונה למקום הנכון אך המצב הוא כזה.אני תוהה האם יש איזושהי הגבלת אשראי ללקוח שהמדינה מאפשרת. אני מרגישה שאני לקראת בור שיהיה לי קשה לצאת ממנו ולפני שמתחילים לחזור לי חיובים , אף פעם עד עכשיו לא חזר לי, אני רוצה לבדוק תמונת מצב מול מישהו מקצועי.אני בת 26 סוכנת נסיעות כבר 8 שנים עם משכורת ממוצעת של 12000 שח בחודש. יש לי הלוואה בבנק לאומי של 170000 שח עם מסגרת עוש של 21500 , בבנק ירושלים יש לי הלוואה של 50000 עם כ"א במסגרת של 5000 , בבינלאומי יש לי 30000 הלוואה עם 10000 שח מסגרת בכרטיס אשראי ועוש 15000בכאל כרטיסי אשראי יש לי כרטיס עם מסגרת 35000 כל המסגרות מנוצלות, ויוצא שיש לי בערך החזרים חודשיים של 10000 שח לפני שכר דירה ובזבוזים יומיומיים. אין לי שום ביטחונות מול החייבים חוץ ממשכורת.האם יש איזשהי הקדמת תרופה למכה במצב הזה, או פשוט לחכות שיחזרו החיובים ? כי נדמה לי שזה עומד לקרות בקרוב.חשוב לי לציין שאין בי אצבע מאשימה מול המוסדות הפיננסים האלה, הם הציעו ואני הסכמתי לקבל.אשמח לקבל תשובה או עזרה במהרה. תודה.

    • הסדר?
      עו"ד משה שרגא | 14/09/2014 19:11

      ניתןלהגיע להסדר כך שתשלמי את החוב באופן כלשהוא.

      אשר להגבלת אשראי, הבנקים הם גוף עסקי וכשהם נותנים אשראי הם לוקחים סיכון.
      השאלה היא אם את נתת להם מידע אמיתי ( ככל ושאלו אותך) כאשר נטלת את ההלוואות.