פגיעה כהולך רכב

  • נפגעת תאונת דרכים
    אהוד לאה | 09/09/2014 17:39

    נפגעתי היום ממכונית במעבר חצייה בזמן ריצה , מהמכה שקיבלתי מהמכונית נפלתי וקיבלתי מכה באגן , בכתף, במרפק ובקרסול הרגל , נבדקתי בבית חולים, אין לי שברים רק מכות יבשות ונקע בקרסול, השאלה שלי האם אני יכולה לתבוע את חברת הביטוח של הנהג ואיך עושים את זה, עליי לציין שאני בת 63 ואיני עובדת.

    • פגיעה כהולך רכב
      עו"ד אריק ארביב | 10/09/2014 18:59

      לאה שלום,

      בוודאי שבאפשרותך להגיש תביעה כנגד הנהג הפוגע וחברת הביטוח. עליך לשלוח מכתב דרישה ובו פירוט הנזקים שנגרמו לך ולתמוך את המכתב בכל המסמכים הרלבנטיים, לרבות אישור משטרה, חומר רפואי, קבלות בגין הוצאות וכו'.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים