לא רואה מה מניעה חוקית יש בפרסום צילומים

  • האם יש הפרת חוק בפרסום בפייסבוק
    רונה | 08/09/2014 13:02

    שלום רב,

    ברצוני לברר לפני מעשה, האם פרסום תמונות של אנשים העוברים על החוק במקומות ציבוריים (לדוגמא מעשנים בתחנת אוטובוס וכדומה) מהווה פגיעה בפרטיותם או בחוק אחר כלשהו. הפרסום ללא ידיעתם וללא הסכמתם ולא למטרות רווח.
    אם כתבתי שאלה זו לפורום הלא נכון אשמח אם תוכלו לציין לאיזה פורום מתאים לפנות.

    תודה רבה,
    רונה

    • לא רואה מה מניעה חוקית יש בפרסום צילומים
      ofer309 | 09/09/2014 05:02

      המניעה היחידה הקיימת היא הפצת צילומים ממקום פרטי למקום פרטי ללא אישור זה לא המצב המתואר

    • פרסום תמונות בפייסבוק
      עו"ד טלי קסלר | 18/09/2014 08:26

      אנא הפני את השאלה שלך גם לפורום זכויות יוצרים וגם לפורום לשון הרע.

      בברכה,
      עו"ד טלי קסלר
      מנהלת פורום יזמות עסקית