פשיטת רגל

  • זוהר
    זוהר | 27/08/2014 00:51

    אני כרגע מוגבל  באמצעים אישרו לי פעם שניה עד שהסברתי להם בשפה שהם מבינים  שאין לי כלום  החוב   כיום על 228 אלף שזה כולל   ריביות  וכל מיני הוצאות של משרדי עורכי דין שתבעו  היום החוב על 490 אלף  שמרובו ריביות  אני יכול ללכת להליך פשטר אין לי כלום   בחיים  בחור צעיר אני  ואני לא מבין למה אני צריך לשלם את הריביות שבקושי תקרןן  אני לא יכול להחזיר  איזה   סמים מעשנים  בטמטום הזה של הוצאה לפועל

    • פשיטת רגל
      הוצאה לפועל | 28/08/2014 19:07

      למה אתה לא מגיש בקשה לפשיטת רגל?
      בתוך 2-4 שנים יימחקו לך כל החובות (בהנחה שלא רימית אף אחד וצברת אותם בתום לב).
      אם תישאר תחת ההוצאה לפועל לא תגמור עם החובות בחיים.

      • זוהר
        זוהר | 28/08/2014 22:07

        אני חייב  כניראאה איך עושים אתה עורך דין?

      • זוהר
        זוהר | 28/08/2014 22:27

        כמה עולה   כי סיוע משפטי אומר אני לא זכאי  יש לי משפחה של נאצים לא רוצים לעזור בגלל זה אני תקוע בהוצאה לפועל אובד עצות אני במצב  קשה מאוד רק אלוהים יןדע  מה יהיה איתי  בן 31

        • פשיטת רגל
          הוצאה לפועל | 30/08/2014 12:34

          זוהר , אני לא עו"ד. אני בהליך פשיטת רגל בעצמי בעקבות ערבות שחתמתי למישהו שלא שילם.
          להישאר בהוצאה לפועל זו טעות. לא תסיים בחיים עם החובות.
          לשכת סיוע משפטי לא עושים את העבודה כמו שצריך.
          העלות של עו"ד זה נגזרת של גובה החובות וכו' וכו'. זה לא זול כל כך (גם לא בשמיים) אבל זה שווה את השקט הנפשי!!!!!
          אל תיהיה במצב קשה, אתה צעיר. תפנה להליך של פשיטת רגל ויהיה לך שקט נפשי, כל ההליכים שנפתחו נגדך יהיו מעוכבים, ואם תיהיה רציני, תגיש דו"חות בזמן, תשלם ותעבוד - אתה תצא מזה. תפנה לעו"ד , אל תגרור את זה.

          • זוהר
            זוהר | 30/08/2014 15:33

            כמה ניראה לך מה זה אומר לפי  גובה החובות סך הכול 450 אלף אבל  המקורי זה 190 אלף  כמה ניראה לך לוקחים  לפי  מה   אין לי כלום  רק רשימת חובות

            • גובה חובות בהליך פש"ר
              עו"ד הילה נדב | 31/08/2014 14:58

              זוהר שלום,

              השאלה לא ברורה אתה מדבר על תשלום חודשי?

              בהצלחה,

              • עו"ד הילה
                הוצאה לפועל | 02/09/2014 22:37

                הוא שואל כמה יעלה לו עו"ד לפשיטת רגל כאשר גובה החובות בלי הריביות הם 190,000 ש"ח.
                אתה שואל שאלה קשה- בד"כ זה 15,000-16,000 ש"ח תלוי בעורך דין, אבל יש כאלו שאפשר לשלם להם בתשלומים כל חודש. אל תתייאש, עורכי דין לפשיטת רגל יודעים שאין לך כסף. יש כאלו שעובדים בשיטת תשלומים וכו'
                תמצא עורך דין ותתחיל את ההליך, חבל על הזמן שלך. אתה תודה לי