איתור חייב לפי תעודת זהות

  • היי
    גבריאל | 27/08/2014 11:42

    אם אני משנה זהות תעודת זהות ומוציא תעודת פטירה על השם שלי יכולים  עדיין להטריד אותי אני אשנה שם הכול

    • איתור חייב לפי תעודת זהות
      עו"ד הילה נדב | 27/08/2014 14:59

      שלום גבריאל ,
      שאלתך לא ברורה.

      בהצלחה,
      הילה נדב, עו"ד

      • אתה יכול לשנות את השם כמה שאתה רוצה  לת
        מספר תעודת זהות אי אפשר | 28/08/2014 19:05

        • המשך
          המשךךך | 28/08/2014 22:33

          זה אני יודע אבל אני רוצה שיוציאו לי תעודת פטירה שאני מת  ולשנות זהות אין לי עצבים לחפירות של  הוצאה לפח  מעלים ריביות כאילו אין מחר ומצפים שתחזיר פחחח בדיחה באלוהים  גם ככה אין לי כלום לא רכוש לא נכסים  חי  בנדידה  עובד בשחור

          • תקשיב רגע
            די לדבר שטויות | 30/08/2014 12:30

            תפסיק לדבר שטויות ותתחיל לחשוב בהיגיון. אף אחד לא יוציא לך תעודת פטירה.
            במקום זאת, תלך להליך של פשיטת רגל.
            בהליך הזה- אף אחד לא יוכל "להציק" לך, לא תצטרך להסתתר ולנדוד. אם החובות שלך נוצרו בתום לב, ולא עקצת/רימית מישהו, ההליך הזה טוב בשבילך.
            תיקח עורך דין.

    • שינוי זהות
      עו"ד הילה נדב | 31/08/2014 15:01

      שלום גביראל,

      לא ברור כי כיצד ניתן להוציא פטירה לאדם חי.

      בברכה,

      הילה נדב, עו"ד