סתם אחד שמתערב

  • עד מתי ומה ניתן לעשות?
    אורית אוריה | 18/06/2014 14:28

    שלום רב,אני בהליך של פשר כבר משנת 2011 ברשותי חובות של כ- 230000 ש"ח . משלמת בזמן כל חודש ומגישה דוחות מסודרים . משלמת 2000 ש"ח לכנ"ר כל חודש - מרויחה באזור ה- 7500 ש"ח. בעלי משלם הוצ"לפ של 800 ש"ח לחודש ולא עובד מתקיימים מהמשכורת שלי בלבד ולאחר שכר דירה ותשלום חובות של 2800 שח לחודש לא נשאר כלום וכמובן נצברים חובות חדשים לצערי. עורכת הדין שלי אמרה שבגלל המשכורת הגבוהה שלי אני בבעיה וכפי הנראה לא ירצו להגיע איתי להסדר. אני כבר בטיפול פסיכיאטרי מרוב חרדות ודאגות עלי לקיים 2 ילדים בעלי לא מוצא עבודה אנו גרים בצפון המרוחק אפילו אין אפשרות כלכלית לעבור לאזור מרכזי יותר. איך גומרים עם המחנק הזה ? תודה רבה

    • סתם אחד שמתערב
      קובי | 18/06/2014 14:38

      תשמעי זה עורכת דין או לא יודע  מה  מי משלם סכום כזה בפשטר עם כל ההוצאות מציע להחליף עורך דין דחווףף במקרה שלך 500 שקל גג

      • הנאמן טרם בדק תביעות החוב מאז ההכרזה
        אורית אוריה | 18/06/2014 14:44

        האם הנאמן לא אמור לעבור על תביעות החוב?
        עורכת הדין שלי אמרה שבאיחוד תיקים הייתי משלמת אפילו יותר. אני מיואשת לא חיה לא מבקשת כלום אלא רק לגמור את הסיפור הזה שנמשך כבר מ2010 ולא רואה את הסוף. אני בטיפול בחרדות ולא רואה את האור ממטר אמנם מדובר רק בכסף אבל צריך את האמצעי הזה לפחות לשלם את החשבונות ולא ליצור שוב חובות. מה בסך הכל בן אדם רוצה ....לא ייתכן שלא נותנים לאנשים לצאת לדרך חדשה ולהתאושש וגומרים אותם עוד יותר

        • אי יכולת לעמוד בצו הכינוס
          עו"ד הילה נדב | 18/06/2014 15:19

          שלום אורית,
          אם הנאמן לא בדק את תביעות החוב ניתן לפנות אליו ו/או לבית המשפט.
          כדאי גם לנסות לקבל מידע בדבר התביעות שהוגשו והכסף המצוי בקופה לשם פשרה.
          ככל ואינך עומדת בצו הכינוס את יכולה להגיש בקשה להפחתת התשלום החודשי מהטעמים שהזכרת בפנייתך.
          בהצלחה,
          הילה נדב,עו"ד