צו תשלומים גבוה

  • אנחנו מיואשים לגמרי
    המיואש | 13/03/2014 09:53

    בעבר פניתי לפורום זה, שלום, אני ואשתי נמצאים בהליך פש"ר למעלה מ 7 שנים אנחנו בני 50 ומשתכרים מתחת לממוצע. לאחרונה פנה הנאמן לבית המשפט בבקשה להגדיל את התשלום החודשי שנקבע לנו היות וזהו הנכס היחידי שלנו. עוד ציין כי פעולה זו תזרז ותגרום לנו למצוא עבודות מכניסות יותר. הגשנו לבית משפט תצהיר ומסמכים הנוגעים לעבודתנו ולמצב בריאותנו ובכל זאת החליטה השופטת להגדיל את התשלום החודשי שלנו בכ 50% . אנחנו מאוד מתקשים ביום יום וחיים מתחת לקו העוני אין באפשרותינו לשלם את הסכום החדש שנקבע לנו ואננו מוצאים עבודות מכניסות יותר. אי התשלום יגרום לביטול הפש"ר לאחר תקופה כל כך ארוכה והשופטת דחתה את בקשתינו לדיון. אני ואשתי מיואשים , אנו אמורים לפרנס שני ילדים ולשלם שכר דירה חובותינו הולכים וגדלים לחשמל, מים, ארנונה, ולכנ"ר . מה ניתן לעשות? האם ישנה תרופה? תודה מראש

    • צו תשלומים גבוה
      עו"ד עופר פרץ | 15/03/2014 19:29

      התרופה היחידה היא להגיש לבית המשפט בקשה ערוכה היטב המבוססת על מסמכים וטענות משכנעות לבקש דיון בבקשה ולקבל החלטה. לאחר הגשת הבקשה לנסות לנהל מו"מ ולשכנע את הנאמן/מנהל מיוחד להסכים להפחתה. כדאי שתשיג לצורך כך יצוג משפטי.

      • הנאמנים הם נוראים , רעים . איך אפשר להתאושש מזה  לת
        תומר ט. | 18/06/2014 14:38