קריאת ספרות טרם תחילת לימודים

  • קריאת חומר לפני תחילת הלימודים
    מיכל | 17/06/2014 09:31

    שלום, נרשמתי ללימודי משפטים ואני תוהה אם ישנם ספרים, מאמרים או חומר כלשהו שמומלץ לקרא לפני תחילת הלימודים כדי לקבל קצת רקע ולא לבוא שוקיסטית לגמרי.

    • קריאת ספרות טרם תחילת לימודים
      עו"ד זיו ביגלמן | 24/06/2014 22:00

      שלום רב,
      אני באתר הפורומים פעיל כבר מעל ל- 6 שנים, וכל שנה תמיד עולה השאלה הזו.

      התשובה שלי היא מאוד פשוטה- אין מה לקרוא ואין טעם להתכונן.

      במסגרת הלימודים יתנו לך מספיק פסקי דין ומאמרים לקרוא לכן זה מיותר לחלוטין לחפש מה לקרוא וגם לא יתן לך דבר.

      אם בכל זאת את רוצה לקרוא משהו, אז אני ממליץ לך לחפש בגוגל מחברת בחינה של אחד מקורסי היסוד של שנה א', כמו למשל משפט חוקתי או תורת המשפט.

      לדעתי את תשעממי מהר מאוד, אבל אם את רוצה לקרוא משהו אז תקראי כבר משהו מועיל....:) בהצלחה.