תאונת דרכים - פיצוי בגין פגיעה (תעודת חדר מיון בלבד)

  • תאונת דרכים - נזקי גוף - פיצוי הולם ?
    עידן | 08/05/2014 14:30

    שלום , בשנת 2010 נכנסו בי מאוחר , כתוצאה מהתאונה אני ואחי שהיה איתי ברכב הלכו לבית חולים (לא באמבולנס) , בדקו אותנו ויצאנו רק עם מכות יבשות , היום אחרי 4 שנים התקשרו אלינו מהביטוח והציעו סכום של אלף שקל כל בנאדם לאחר וייכוח ארוך הגעתי איתו ל1700 כל אחד סה"כ 3400 , האם זה סכום שכדי לחתום עליו ?

    • תאונת דרכים - פיצוי בגין פגיעה (תעודת חדר מיון בלבד)
      עו"ד אריק ארביב | 09/05/2014 09:06

      עידן שלום,

      מאחר ולא ראיתי את החומר הרפואי אינני יכול לומר מהו הסכום הריאלי המגיע לכם. יחד עם זאת, מבלי לקבוע מסמרות, הסכום שהוצע לכם כפיצוי נמוך ולא הייתי ממליץ לכם לקבלו בטרם תתייעצו עם עו"ד המתמחה בתחום תאונות הדרכים, שכן הצעות חברות הביטוח לנפגעים שאינם מיוצגים לרוב נמוכות משמעותית מהמקובל.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים

      • היי אריק
        עידן | 09/05/2014 09:21

        היי אריק תודה על העזרה , התאונה הייתה ב2010 , אני לא מוצא את המסמכים שלחתי להם אז בזמנו לחברת ביטוח והכל אצלהם .. מדובר על תאונה על מכות יבשות בלבד , האם זה שווה לקחת עורך דין ? בדרך כלל כמה סכום אפשר להוציא מהם על תאונות כאלה ? ואם אני מחליט ללכת לעורך דיין חייב להיות אצלו בפגישה ? או שאפשר לסכם בטלפון ולעביר בפקס את המסמכים ?

        • המשך תשובה...
          עו"ד אריק ארביב | 09/05/2014 14:20

          שוב, הפיצוי תלוי בחומר הרפואי, אך בכל מקרה הוא גבוה יותר ממה שהוצע לך. כשם שאתה לא מתקן את האוטו או הדוד בבית לבד כי אין לך את הידע, אני לא ממליץ להתנהל מול חברות הביטוח ללא עורך-דין.

          אין חובה להגיע פיזית למשרדו של עו"ד וניתן לסכם הכל טלפונית/מייל/פקס.

          בהצלחה,

          אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
          מנהל פורום תאונות דרכים