גש למשרדי הכנ"ר בשעות הקבלה

  • אישור יציאה לחו"ל לפושט רגל וערבים
    סוני | 27/04/2014 09:58

    שלום רב,

    אמי נמצאת בפשיטת רגל וקיבלה אישור חריג ליציאה לחו"ל בתנאי ש:
    1.תציג שני ערבים שהשתכרותם אינה נופלת מסך של 7000 ש"ח לחודש ואשר יחתמו על כתב ערבות כנוסחם במזכירות הכנ"ר ואשר יציאתם את הארץ תעוכב כל עוד שוהה החייבת בחו"ל.
    2. ערבות בנקאית צמודה ובלתי מותנית ע"ס 25,000 ש"ח להבטחת תשלום לקופת הכנ"ר במידה והחייבת לא תשוב ארצה במועד.

    השאלה שלי היא למי פונים עכשיו? איפה חותמים? במשרדי הכנ"ר ? בבימ"ש? אצל הנאמן? ממי מקבלים נוסח מדויק לערבות הבנקאית? ולמי מגישים את כל הטפסים בסוף?
    הדרכון שלה מופקד במשרדי הכנ"ר.. מתי היא תקבל אותו חזרה? כיוון שלמיטב זכרוני יש צורך לחדש אותו.

    להשיג את מזכירות הכנ"ר זה פשוט בלתי אפשרי.. אין שם מענה.. ולכן כולי תקווה שתוכלו לענות לי כאן.

    תודה מראש.

    • גש למשרדי הכנ"ר בשעות הקבלה  לת
      עו"ד משה שרגא | 28/04/2014 06:36