טיפים בנושא

  • איתור משקיעים
    יריב | 27/04/2014 22:45

    שלום,

    יש לי מיזם בנושא קמעונאות וממה שאני מחפש ומוצא באינטרנט כל החחמות, הקרנות, האנג'לים למינהם רובם ככולם עוסקים בהיי-טק
    ואני מחפש חממה, קרן או כל דבר אחר שיכול להרים את המיזם שלי מבחינת השקעה/משקיעים כמו אנג'ל אבל בתחום ה"אפור" ולא הייטקי של קמעונאות.
    איפה אני יכול למצוא כאלו דברים?

    תודה

    • טיפים בנושא
      ofer309 | 28/04/2014 06:18

      א. פעל בלי דיעה קדומה
      ב. בחן את המצויים בענף יתכן שבינהם יש מישהו שיסכים להשקיע.
      ג. הפעל מחשבה יצירתית

    • תגובה
      ניר שושני, עו"ד | 01/05/2014 15:53

      יריב שלום
      קיימת תוכנית חדשה יחסית של המדען הראשי לתמיכה בחברות ומייזמים בתחומי התעשייה המסורתית, כדוגמת המיזם שלך.
      אשמח לסייע, ככל שיידרש.
      ניר שושני, עו"ד

    • פרסם מודעה בעיתון
      רמי טוטאי | 03/05/2014 18:17

      ממליץ במקרה שלך לפרסם מודעה בעיתון
      או שתפנה לגורמים מתווכים שיעזרו לך .

    • איתור משקיע
      עו"ד טלי קסלר | 05/05/2014 14:19

      ישנם גורמים רבים ב"שוק" שעוסקים גם בגיוס השקעות: יועצים עסקיים, רואי חשבון, עורכי דין שעוסקים בתחום המסחרי וכיו"ב.
      בחירת הגורם הרלבנטי שיכול לאתר עבורך את המשקיע המתאים תלויה בהיקף ההשקעה ובאופי המשקיע שאתה צריך.
      כדאי לך לבחור עבורך את אנשי המקצוע המתאימים אשר צפויים ללוות אותך גם בהמשך (עורך דין ורואה חשבון) ולבקש מהם לנסות ולסייע לך גם כרגע בשלב של איתור המשקיע.