ביטול פוליסה על ידי חברת הביטוח במקרה של אי תשלום פרמיה

  • דחוף חברת ביטוח רכבביטלה את הפוליסה שלי ללא ידעתי בשל חוב וטוענים ששלחו לי מכתב דרך דואר רשום ולא קי
    בת-אל | 15/04/2014 23:27

    דחוף לי מאוד לדעת! עברתי תאונה ופגע בי רכב והאוטו והושבת על ידי המשטרה. התקשרתי לחברת ביטוח להפעיל את הפוליסה אך הסתבר לי שהם ביטלו את הביטוח ללא ידעתי בשל חוב חלקי. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות, אשמח לתגובה מהירה.

    תודה.

    • ביטול פוליסה על ידי חברת הביטוח במקרה של אי תשלום פרמיה
      עו"ד אריק ארביב | 15/04/2014 23:56

      בת אל שלום,

      אין לקבל את קביעת חברת הביטוח מבלי לבדוק את העניין לעומקו. יש לפנות אליהם ולבדוק האם אכן לא שולמה הפרמייה, האם נשלח מכתב ביטול וכו'.

      אני ממליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום לצורך בדיקת שאלת הכיסוי הביטוחי.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים

      • תודה על התגובה והעזרה, אשמח לדעת לאיזה עו"ד אוכל לפנות.  לת
        בתאל | 16/04/2014 14:18

        • המשך תשובה...
          עו"ד אריק ארביב | 16/04/2014 21:44

          עו"ד המתמחה בתחום תאונות דרכים-ביטוח.

          בכבוד רב,

          אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
          מנהל פורום תאונות דרכים