כיצד ניתן להגיש תביעה ייצוגית כנגד חברות שמוציאות כפים רבים מקשישים?

  • ניצול קשישים
    תרצה | 24/03/2014 13:21

    שלום רב,
    הנושא שלי הוא רציני ומקיף ואני אשמח מאד לדעת איך לגשת אליו...
    סבתא שלי בת 80 ומשהו אישה חכמה ועצמאית, שמאד מצטערת שהיא אינה ניידת נפלה בפח של עשרות אם לא מאות קשישים (ע"ע קישור מצורף)
    של חברות של סחר טלפוני שבשיטות שונות ומתוחכמות הוציאו ממנה משהו כמו 10,000 שח לחודש, על מתנות קטנות ומטופשות.
    הבעייה היא שסבתא שלי דיברה איתם בצלילות ובידיעה שהיא קונה ולא שמה לב לעובדה שהיא קורבן לניצול נורא. סבתא שלי פתחה את החסכונות והפנסיה כדי להשלים חובות שנוצרו לה. המוצרים שהיא מקבלת זולים ביותר ולא שווי ערך למוצר, ופעמים רבות היא מקבלת מוצרים שכלל לא הזמינה, וההחזר הכספי לא מושב. עכשיו היא מאושפזת, ואנחנו מנסים להפסיק את זרימת המוצרים לבית שלה.
    כשדיברנו עם נציגה מאחת החברות היא אמרה 'ישבו עליה חזק' במילים אלו.
    אנחנו רוצים להגיש תביעה ייצוגית, נשמח להנחיות איך לאסוף הוכחות.
    תודה רבה.

    • כיצד ניתן להגיש תביעה ייצוגית כנגד חברות שמוציאות כפים רבים מקשישים?
      עו"ד עמירם טפירו | 24/03/2014 15:08

      תרצה,

      יש לבחון באופן פרטני את השיטה וכיצד אותה שיטה מפרה את חוק הגנת הצרכן.

      לא צורף לינק להודעתך.

      בברכה,

      עמירם טפירו,עו"ד

      מנהל פורום תביעה ייצוגית